Voor wie?

Voor jou natuurlijk! Ben je een looser omdat je astma hebt? Bij wizzkid Stijn op survival in de Ardennen lijkt dat wel het geval te zijn, maar wonderwoman Luca schijnt nergens last van te hebben. Behalve dan van een streetwise Amsterdamse 5-Havo klas die haar niet lust en haar het leven zuur probeert te maken. Terwijl Stijn zijn medicijnen thuis vergeten is. Komt het goed daar in de Ardennen? Of gaan Stijn en Luca er aan onderdoor? New Kid is een korte driedelige serie onder de noemer How to survive Alive?


O ja, mocht je sommige dingetjes rond je astma niet meer helemaal helder hebben,
check hieronder dan wat Stijn, Luca en juf Patricia er over te melden hebben.

 


 

Duurt het laden van de video lang, dan is de internetverbinding waarschijnlijk traag. In dat geval kunt je het op een andere computer proberen of hier de films downloaden downloaden om ze op je eigen computer, tablet of telefoon op te slaan.

Wil je de video op je eigen website plaatsen, dan kun je hier de benodigde informatie vinden. Ook kan je de DVD-box met alle vier films in alle talen bestellen op DVD of Blu-ray disk De DVD-box kost 20,-- euro en de Blu-ray 30,-- (incl. verzendkosten).

 


De videoserie New Kid werd gemaakt door stichting In4all onder supervisie van Marja Schavemaker, Petra Bakker en Rupino Griffioen.