Voor wie?

De video ASTMA medicatie 3 tot 5 jaar is bedoeld voor alle ouders van kinderen in die leeftijd. Het effectief gebruik van astma-medicatie zit hem vaak in hele kleine dingen, maar dan wel met grote gevolgen. De inhalatiekamer na het schoonmaken afdrogen met een theedoek? Dat lijkt heel vanzelfsprekend, maar het gevolg is dat hij de eerstvolgende keren niet meer werkt omdat hij statisch is geworden. Het is maar een klein weetje, maar wel heel belangrijk.


Wilt je een bepaald stuk nog eens bekijken? Hieronder
kun je losse fragmenten kiezen.
clip_01   clip_02   clip_04   clip_05   hele_film
Wat is
astma?

  Het gebruik
van de
inhalatiekamer

  Het rode en
het blauwe
medicijn

  Een
astma-aanval voorkomen

  terug naar
de
hele film


Duurt het laden van de video lang, dan is de internetverbinding waarschijnlijk traag. In dat geval kunt je het op een andere computer proberen of hier de films downloaden downloaden om ze op je eigen computer, tablet of telefoon op te slaan.

Wil je de video op je eigen website plaatsen, dan kun je hier de benodigde informatie vinden. Ook kan je de DVD-box met alle vier films in alle talen bestellen op DVD of Blu-ray disk De DVD-box kost 20,-- euro en de Blu-ray 30,-- (incl. verzendkosten).

De video ASTMA medicatie 3 tot 5 jaar werd gemaakt door stichting In4all onder supervisie van Marja Schavemaker en Rupino Griffioen.

Samenstelling en regie: Diego Pos
Vormgeving video en website: RAV Animated Visuals
Muziek: SlicerXXL