Voor wie?

De video Benauwdheid bij kinderen van 0 - 3 jaar is bedoeld voor ouders van jonge kinderen die last hebben van benauwdheidsklachten. Hoe herken je klachten waarmee je naar de dokter moet? Wat gebeurt er in de longen? Hoe werken de medicijnen? Hoe geef je op de juiste manier inhalatie? Hoe voorkom je aanvallen? De film zit boordevol praktische tips voor een soepele inhalatie bij kleine kinderen..


Wil je een bepaald stuk nog eens bekijken? Hieronder
kunt je losse fragmenten kiezen.
clip_01 clip_02 clip_03 clip_04 clip_05 hele_film hele_film
Hoe
herken je
benauwdheid?
Wat is
astma?
Het rode
en het blauwe
medicijn
Gebruik
van de
inhalatiekamer
Tips uit
de praktijk
Benauwdheid
zien aankomen
Terug naar
de film

Duurt het laden van de video lang, dan is de internetverbinding waarschijnlijk traag. In dat geval kunt je het op een andere computer proberen of hier de films downloaden downloaden om ze op je eigen computer, tablet of telefoon op te slaan.

Wil je de video op je eigen website plaatsen, dan kun je hier de benodigde informatie vinden. Ook kan je de DVD-box met alle vier films in alle talen bestellen op DVD of Blu-ray disk De DVD-box kost 20,-- euro en de Blu-ray 30,-- (incl. verzendkosten).

 
De video Benauwdheid bij kinderen 0 - 3 jaar werd gemaakt door stichting In4all onder supervisie van Marja Schavemaker, Petra Bakker en Rupino Griffioen.